Моите Истории

Спортът през различните етапи от живота!

спорт като начин на живот

Хей Хей прекрасни хора днес ще Ви споделя за една огромна част от моят живот – спорта!

Няма да крия. Винаги съм била от момичета, при които са нужни доста усилия, за да се поддържат, в някаква що-годе прилична форма! Та, защо споделям тази информация с вас? В различните етапи от живота ми, съм спортувала поради различни причини. Винаги съм намирала мотив за да бъда активна!

Имаше период, когато това беше игра или мечта за спортна кариера. Все пак всеки път, когато се прибирах от тренировка по фигурно пързаляне със захлас гледах филма ,,Кънки с остър връх“. В годините мотивите се променят! Откровено да си кажа сега. Най-дългият период бе именно този, в който спорта бе за поддържане на добър външен вид. Моля, обърнете внимание на миналото време! Имаше период, в който с приятелят ми ходихме на фитнес. Това беше преди около 2 години. Да но отново продължи около 2 месеца. Въпреки че ми беше доста забавно, някак никога не съм се чувствала достатъчно комфортно във фитнес залата. Много са причините. Мина време и осъзнах, че фитнеса не е място, където да покажем страхотно изваяно тяло, а където трябва да го постигнем и това някак ме мотивира.

Какво осъзнах?

Едно от нещата, които трябваше да осъзная, за да променя мотивацията си за спорт, бе именно това, че колкото и да тренираш без правилно хранен нищо няма да се случи. След като осъзнах, че със здравословно хранене, може хем да не се лишаваме, хем да поддържаме килограми, който каквито намира за добре, се фокусирах не толкова върху свалянето чрез спорт, а в резултатите и новите интересни неща, които можеш да правиш, когато тялото ти е в кондиция. Изключително интересно е, че от човек, който мразеше фитнеса, сега съм от тези хора, които стават в 6 часа сутринта, ако се налага, само и само да не си изпуснат тренировката. Една от основните идеи, за тези мои писания е не да Ви накарам да започнете да тренирате или да ходите на фитнес, а да Ви покажа, че нагласата е това, което контролира мисълта и чувствата.

Намерете Вашето

Ако тръгнем с негативна нагласа, няма да ни хареса, но ако успеем да пречупим нещата през примата на нашият поглед и да намерим тази част, която ни кара да се чувстваме добре, щастливи и удовлетворени от това, което правим всичко може да се окаже доста по-интересно, та дори и работата или ученето !

До следващият път приятели. До тогава вижте някоя от другите ми публикации!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *